NOA's LJUDoBILD

Ljud, Bild & Data i flera rum!

NOA's LJUDoBILD
hjälper Er med inköp, installation och inställningar av tekniska produkter såsom förstärkare, högtalare, multiroom-system, TV, projektorer, datorer och nätverk. 

Vi jobbar i hemmiljö, mindre företagslokaler eller skolor. Företaget utgår från Öckerö, men åtar sig naturligtvis uppdrag i hela Göteborgs närhet.

Vår främsta inriktning är hemmabio- och multiroom-installation, men uppdragen varierar därifrån till att hjälpa till med diverse tekniska problem i hemmet som tv-, antenn- eller dataproblem. klicka på Tjänster-fliken för mer information!NOA's LJUDoBILD hjälper Er att hitta rätt lösning efter Era behov!


Vill du byta ut dinTV eller fräscha upp ljudet i TV-rummet? Låter ljudet lika platt som din nya platta TV? 


Kanske hinner du inte riktigt sätta dig in i den uppsjö av olika lösningar som erbjuds i elektronikdjungeln? 


Funderar du på att renovera delar av ditt hus eller bygga nytt? Det är mycket värt att få hjälp av NOA's LJUDoBILD  att planera hur du kan lyssna och styra ljud i olika rum.

NOA's LJUDoBILD hittar alltid en lösning som passar just i ditt hem och för din plånbok!

 

 

Vi jobbar med välkända varumärken som Canton, DLS, Epson, Yamaha, Panasonic och Sharp för att nämna några. Vänligen se "Marknad"-fliken för mer info och inspiration.


Självklart lägger vi stor tyngdpunkt på att gå igenom hur produkterna fungerar med dig, så att du kan använda dem på ett smidigt sätt.


Tveka inte att ringa 0708-197947 för att få personlig rådgivning på plats!
 

Panasonic VT30